Синергия от
Бизнес и Технолигии

Ние сме специализирани в

Технологичен стек

Вашия бизнес заслужава най-доброто и го получава с нас. Авангардните инструменти, които ползваме, позволяват предоставянето на стабилни и конкурентни мобилни приложения, които ще водят вашия бизнес към успех.
 • Android
 • IOS
 • Third-Party Integrations
Android

Kotlin, Java, Android SDK, REST API, Socket connection, Realm, OpenGL, RxJava, Android Nearby API, CoreLocation,

IOS

Swift, Objective-C, Clean Swift, Silver, Vulcan,  Cocoa Touch, IOS SDK

Third-Party Integrations

IOS Google Apps API (Maps, Drive, Calendar etc.), VK, Facebook, Twitter, Instagram, Paypal SDK, MapBox SDK, Openstreetmap, Stripe Android Google Apps API (Maps, Drive, Calendar etc.), VK, Facebook, Twitter, Instagram, Google+, MapBox SDK, MapBox API, Stripe

Задачите, които решихме с услугите за мобилна разработка

Конкуретно предимство

Бъдете много по-напред от конкурентите, като инвестирате в разработка на приложения. Вече всички използват смартфони. Така че спестете както вашето, така и тяхното време/усилия и те ще се върнат при вас вместо да се ориентират към вашите конкуренти.

Задържане на клиенти

Нека вашите стоки/услуги да са на разположение на клиентите на всяко място 24/7 и подобрете разпознаваемостта на вашата марка. Насочените известия позволяват да поддържате връзка със съществуващите си клиенти и да намалите процента на изоставяне на приложението/кошницата.

Увеличаване на приходите

Увеличете продажбите си с 30-60% с нашите персонализирани мобилни приложения, специално разработени да отговорят на очакванията на вашите клиенти.

Нашия процес

 1. Анализ

  Посредством задълбочено пазарно проучване ние определяме вашите бизнес цели, очаквания и стъпки за решеване на проблеми, които да внедрим във вашия мобилен телефон.

 2. Планиране

  Получавате подробна спецификация с определена стойност на ползите за изработка на вашето мобилно приложение.

 3. Дизайн

  На базата на анализа получавате оптималната архитектура и дизайн на интерфейса на мобилното приложение от нашите разразботчици за одобрение.

 4. Развитие

  Вашият мобилен проект ще бъде разработен и ще се реализира с най-подходящите инструменти, за да отговаря на спецификациите на дизайна.

 5. Тестване и интегриране

  Получавате всички модули на вашето приложение, събрани заедно и тествани спрямо изискванията, за да отговарят напълно на вашите очаквания.

 6. Допълнително развитие

  След пълното или частично внедряване или пускане на пазара, мобилното приложение се разработва или разширява въз основа на обратната връзка и бизнес изискванията на клиента.

Индустрии, за които сме разработвали

E-commerce/Retail

Електронна търговия/

Търговия на дребно

Education

Образование

Entertainment

Развлечения

Financial Technologies

Финансови технологии

Food Industry

Производство

Healthcare/Telemedicine

Здравеопазване/Медицина

Logistics

Логистика

On-demand services

Услуги по заявка

Property management

Управление на имоти

Shared Economy

Споделена икономика

Travel/Tourism

Туризъм/Пътуване